Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu


Vizyon: Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarısı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir ortaokul olmak.

Misyon: İlköğretim programında tespit edilmiş amaçlar doğrultusunda öğrencilerimize; A)Kişisel açıdan: 1. İlgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek, gelecek hayat ve üst öğrenime hazırlamak. 2. Türkçeyi doğru kullanma, tüm ders ve programlarda belirlenen hedefler doğrultusunda temel bilgi ve beceriler kazandırmak. 3. Tüm öğrencilerin öğrenmesini sağlamak, eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan, doğru düşünebilen, bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. B) İnsan ilişkileri bakımından: 1. Başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen, işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, iyi, mutlu ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-15.20
Isınma: KALORİFERLİ(KÖMÜR)
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 5064542391

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://eruhmakifersoyortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Sarıgül Mahallesi Göçer Konutları 216. Sok. Eruh/SİİRT

Öğretmen :14
Öğrenci :207
Derslik :9
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezindedir.

Adres - Sarıgül Mahallesi Göçer Konutları 216. Sok. Eruh/SİİRT

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezinde olduğu için ulaşım yürüyerek veya özel arabayla yapılmaktadır. Ayrıca Siirt ve Şırnak il merkezlerine 1 saat uzaklıktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup Siirt´e 56 km uzaklıktadır.